joi, 2 iunie 2016

Sandale cu talpa ortopedica-Comodis

Sandale cu talpa ortopedica-Comodis



Eleganta, comoditate, stil in fiecare zi cu Comodis shoes.


Transformam shopping-ul online intr-o experienta captivanta, datorita selectiei noastre de saboti si sandale ortopedicedin piele naturala si dozei perfecte de inspiratie stilistica.
In shop-ul nostru vei descoperi numai produse din piele naturala Exploreaza tendintele si cumpara incaltaminte de cea mai buna calitate– disponibila pentru ca tu sa creezi tinuta
perfecta atat in timpul serviciului cat si in timpul liber, ce iti reflecta stilul inconfundabil. Toate acestea livrate direct la tine acasa, in doar cateva zile.

Cumpara oricand oriunde !

Simte pulsul modei oricand, oriunde – inspiratia poate aparea in orice moment! De aceea, suntem disponibili atat in magazinul online online www.comodis.ro cat si in magazinul din
Oradea, str. Primariei 40. Astfel, chiar daca esti mereu in miscare, poti cumpara cu usurinta – oricand, oriunde si sa nu ratezi nicio reducere la produsele tale favorite .

Ai intrebari sau doresti mai multe informatii? 

Suntem aici pentru tine – ne poti contacta 7 zile pe saptamana pe e-mail, chat in timp real sau la numarul nostru de telefon 0359805040.

DOWNLOAD Catalog saboti ortopedici si sandale cu talpa ortopedica